poniedziałek, 30 września 2013

Racuszkowe gofry z jabłkiem podane z serkiem i jabłkami

Śniadanie:
Gofry racuszkowe ( z dodatkiem otrąb) z jabłkami 
podane z serkiem waniliowo-budyniowym i jabłkami

Serek zrobiłam z twarogu zmixowanego z ugotowanym i ostudzonym budyniem.


Jadł ktoś z was muffinki , które smakują dosłownie jak drewno?
Ja niestety tak..
Chciałam upiec mega zdrowe muffinki i dodałam do nich nowe otręby, których nigdy jeszcze nie kupowałam.
Byłam bardzo zadowolona efektywnymi muffinami.
Bo przecież wyrosły pięknie,były kakaowe z serową pierzynką.
No ale nic, okazały się bardzo zdrewniałe w smaku.
Dosłownie jak korzenie.
Eh, nigdy nie kupie już tych otrąb oj nie!
Po za tym muszę powiedzieć ,że kupiłam również otręby z innej firmy, które w wypiekach sprawdzają się super.
Dlatego następnym razem zrobię ich recenzję.
TE MOGĘ POLECIĆ KAŻDEMU.




1 komentarz:

agateq pisze...

Hm... może zamiast mega zdrowych upiecz po prostu smaczne? co byś musiała do nich dodać, żeby zrobiły się strasznie niezdrowe?:)

muffinki to mąka, jakiś tłuszcz (ewentualnie zamiennik) i dodatki, no i jajka. gdzie tu cokolwiek trującego:p