piątek, 29 marca 2013

Owsianka i serniczkowe gofry z masłem orzechowym, bananem i dżemem wiśniowym



Obiad: 
2 gofry owsiane serniczkowe słodzone miodem  z masłem orzechowym , bananem i dżemem wiśniowym.

Nie dodaję owsianki, bo nie ma się czym pochwalić.
Ugotowałam po prostu na najzwyklejszą owsiankę na mleku, przelałam do miseczki i zjadłam na spokojnie śniadanie. Od 5 rano na nogach do 21;44 w kuchni.. padam .. 

10 komentarzy:

Magda pisze...

Kładź się spać w takim razie, odpoczynek Ci się należy! :)

Jewels pisze...

Cudowne gofry <3 tyle godzin w kuchni daje w kość. Nawet jak się to kocha, ale będzie po tym odpoczynek i satysfakcja :)

Anonimowy pisze...

Mmm gofry :D

teenager ;) pisze...

serniczkowe gofry - jak pysznie !! smakowicie je podałaś ;)
uwielbiam spedzać czas w kuchni ;p

anpapi pisze...

męczące są takie dni od rana do wieczora w kuchni, ale potem człowiek kładzie się spac z wielkim uśmiechem na twarzy i satysfakcją:)

whiness pisze...

Odpocznij :*
Uwielbiam te gofry!

agateq pisze...

Zasuwałaś na pełny etat! :))) Sernikowe gofry musiały być bardzo smaczne.

Ewa pisze...

pyszne gofry! Wesołych Świąt Wielkanocnych! :)

POSZUKIWANY! Żywy, martwy... lub na słodko pisze...

mniam, wspaniałe gofry!
mam nadzieję, że dziś już nie miałaś aż tak pracowitego dnia.:)

bbrzoskiwneczka pisze...

jak ja dawno gofrow nie jadlam, o matko :O