Składniki:
Gotowe ciasto francuskie
200 g twarożku  śmietankowego President 
Cukier waniliowy
cukier według uznania
wiórka kokosowe
1 łyżka budyniu śmietankowego
dodatkowo: czekolada ( Kinder czekolada, Aero, Bąbolada .. )
Wykonanie:
Ciasto francuskie pociąć na kwadratowe kawałki.
Twarożek utrzeć z cukrem, dodać wiórka kokosowe i budyń.
Czekoladę pokroić w drobniutkie kawałki.
Nakładać na kwadraty ciasta po łyżeczce nadzienia i posypać kawałkami czekolady.
Porządnie sklejać brzegi ciasta.
Piec w temp. , jaką opisano na opakowaniu.
Smacznego! 
Mimo braku czasu, zajęło mi to zaledwie kilka minut + czas pieczenia i gotowe!
 
 
 
13 komentarzy:
pyszne są na pewno:)
Pyszności :) Chcę takie! <3
ale pyszne!:)
jaki świetny pomysł! zapisuję, muszą być przepyszne :)
Normalnie uwielbiam takie cudeńka!!
Lubię Kinder czekoladę :D jak dla mnie bomba!
wow ,same smakołyki ,znowu tak słodziutko ;p
rozpusta kaloryczna, ale jaka pyszna! :) wchodzę do Ciebie i od razu robię się głodna na słodycze :)
mmm, zjadłabym teraz takie ciacho<3
Szkoda ze nie pokzałas jak wyglądają w środku ale pomysł fajny :)
P.S. Myślałas moze o zmianie szablonu na jaśniejszy??? Jakoś smutno u Ciebie :) No i czasem trudno przeczytać post bo tło ciemne i litery... :) Nic Ci nie narzucam :)
Szybkie, proste i pyszne. ;)
Pyszne ciasteczka:) Kojarzą mi się z tymi rogalami, z budyniowym nadzieniem czekoladowym i ajerkoniakowym, co sprzedają gotowe nie pamiętam jakiej marki. Kiedyś spróbuję zrobic takie ciastka po Twojemu:)
Pysznie i prosto, czyli super:)
Prześlij komentarz